Inhoud Winkelwagen
0 item(s) - €0.00

Verzenden & retouren

1. Het retourneren van goederen aan het adres van ROSA SUNSHINE is mogelijk conform de condities van onze Algemene Voorwaarden of anderszins volgens de Nederlandse wetgeving. Alvorens goederen te retourneren, dient er in alle gevallen hieromtrent communicatie hebben plaatsgevonden tussen de klant en ROSA SUNSHINE. Indien van toepassing zal ROSA SUNSHINE de betreffende factuurwaarde van de produkten aan de klant meteen crediteren, terugbetalen en/of verrekenen.

2. Het afhalen van orders is mogelijk.  Het afhaaladres is altijd: Sint Nicolaasstraat 28, 1614 LR Lutjebroek. Telefonnummer: 0228-520856. Het tijdstip van afhaling dient van tevoren worden overeengekomen.

3. Het verzenden van orders geschiedt met eigen vervoer van ROSA SUNSHINE of per postverzending. Orders met een factuurwaarde van EUR 300,00 exclusief BTW of hoger worden binnen Nederland GRATIS aan uw adres geleverd. De verzendkosten voor orders tot EUR 300,00 exclusief BTW worden automatisch berekend volgens een factuurprijs-staffelpercentage, met een minimum van EUR 6,95 per order. Het precieze bedrag kunt u tijdens het bestellen volgen. De genoemde tarieven zijn geldig binnen Nederland. Verzendingen naar het buitenland zijn mogelijk. (prijs op aanvraag) Voor artikelen, langer dan 95 cm geldt een apart tarief (Uniform tarief) per stuk. Normaliter, maar zonder garantie mag binnen Nederland een transportduur van 1 dag worden aangehouden. U ontvangt van ons bij elke order een track-trace nummer waarmee u de transportstatus kunt volgen. Afhankelijk van het besteltijdstip worden orders bij ons nog dezelfde dag afgehandeld.

Voor eventuele vragen kunt u altijd met ons kontakt opnemen.